Digiduif

 

 

logo-digiDuif.png

Op SBO De Windroos houden wij ouder(s)/verzorger(s) op de hoogte via Digiduif. Dit is een online communicatiemiddel waarbij U de nieuwsbrieven, maandkalenders en eventueel andere informatie via uw e-mailadres of app via uw telefoon ontvangt. Binnenkort wordt deze app vervangen door Social Schools 3.0

App
Voor het ontvangen van informatie via digiDUIF kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de Digiduif app. Via de app ontvangt u de laatste berichten, de nieuwsbrief en maandkalender en heeft u zicht op alle geplande activiteiten.

De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond. De app kunt u vinden in de  App store of  Google play.

Kosten en activering
Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van digiduif. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de activeringscode uw kind(eren) eenmalig te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van digiDUIF? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen.

Een account aanmaken
Heeft u nog geen account? Ga naar https://mijn.digiduif.nl/Accounts/Register en maak eerst uw account aan. Vervolgens kunt u uw kind koppelen aan uw account via 'Nieuwe connectie' en u gebruikt daarbij de activeringscode.Deze activeringscode staat in de brief, die u ontvangen heeft.